25 Mart 2016 Cuma






Sevgili kardeşlerim, yeğenlerim ve dostlarım…






Dün akşam televizyonda maç vardı. Bombaların maçı… Türkiye – Avrupa… Bakın kaç kaç bitti?

TC. Cumhurbaşkanı, Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Uzun Adam.
Adam çıkıp televizyonda “bu teröristlere destek vermeyin, terörizme karşı birlikte hareket etmeliyiz, benim teröristim senin teröristin diye bir şey yok, sonra bu bombalar Brüksel’de de patlar.”  Dedi mi demedi mi? Dedi. Patladı mı? Patladı.
Uzun Adam 1, Avrupa 0.
Eğrileri eğrilere, doğruları doğrulara koyalım.

TC. Cumhurbaşkanı, Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Uzun Adam.
Adam çıkıp televizyonda “bu PKK çadırının Brüksel’in ortasında ne işi var? PKK terörist bir örgüttür. Kaldırın şunu oradan,”  dedi mi, demedi mi? Dedi.  Kaldırdınız mı? Yooo. Kazımadınız bile. Üstüne üstlük PKK bayraklarını astılar, siz de mani olacağınıza başına polis dikip bir de korumaya aldınız mı? Aldınız. Uzun Adam “böyle yapmayın bu terörizme destek vermektir. Bu nasıl müttefiklik?” dedi mi? Dedi. Sonunda ne oldu? Bombalar patladıktan sonra aklınız başınıza geldi, çadırı sümüklerinizi çeke çeke kaldırdınız mı? Kaldırdınız.
Uzun Adam 2, Avrupa 0.
Eğrileri eğrilere, doğruları doğrulara koyalım.

TC. Cumhurbaşkanı, Sayın Recep Tayyip Erdoğan.  Uzun Adam.
Adam çıkıp televizyonda “bu bombayı patlatan var ya, biz onu İşid’e (Daaş) katılmak üzere sınırı geçmeye kalkarken yakaladık. Belçika’ya iade ettik. Ve dedik ki bakın aman ha bu herif terörist.” Dedi mi demedi mi? Dedi. Doğru mu? Doğru. Siz ne yaptınız? Herifi serbest bıraktınız. Utanmaz herif yine geldi, yine sınırı geçmeye kalktı. Yine yakalandı. Bu sefer kendi isteği üzerine Hollanda’ya iade edildi. Uzun Adam televizyona çıkıp  “Hollanda’yı da uyardık. Aman haaa dedik. Bakın bu herif teröristin önde gideni, dikkat,” dedi mi? Dedi. Doğru mu? Doğru. Hollanda ne yaptı? O da herifi serbest bıraktı. Sonunda herif eylemi koyup bombayı patlattı mı? Patlattı. E yuh size Avrupa yani. Bu kadar da kötü oynanmaz ki. 
Uzun Adam 3, Avrupa 0.
Eğrileri eğrilere, doğruları doğrulara koyalım.

Belçika Hükümeti Adalet Bakanı Koen Geens ve de İçişleri bakanı Jan Jambon. Uzun adamın televizyonlardaki açıklamalarının üzerine istifa ettiler mi? Ettiler. Başbakanları kabul etmemiş. Kimin umurunda. Çok hatalılar çok yanlış yaptılar. Bu kadar da faul olmaz ki. İkinize de kırmızı kart. Terk edin sahayı. Beş para etmezsiniz. Hollandalılar. Siz de yanlış yaptınız. Size de kırmızı kart…

PKK teröristtir.
Daaş teröristtir.
Hamas teröristtir.
Müslüman kardeşler teröristtir.
Bıçaklarıyla İsraillilere saldıran Filistinliler teröristtir. Arabalarıyla İsraillileri ezmeye kalkan Filistinliler teröristtir.
Benim teröristim iyi seninki kötü diye bir şey yok. Bütün teröristler kötüdür.
Hamas’ın ne işi var Türkiye’de?
Müslüman kardeşlerin ne işi var Türkiye’de?
Türkiye duy beni, Avrupa sen de duy! Okuyun beni. Bu sıradan insanların sesi…
Terörizme karşı herkes birlik olmalı, tek vücut olmalı, birlikte hareket etmeli…
Öyle değil mi Uzun Adam?
Yeter, artık insanlar ölmesin, artık çocuklar ağlamasın, kimse ağlamasın…

Hag Purim Sameah...


Aaron Baruch  (Ankaralı)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder